top of page

Gondolataink

IMG_8394.PNG

Az EXPECT ASAP-ONE Zrt. elmúlt évek tudatos tervezésével és a feladatok precíz végrehajtásával markáns szereplője lett a vagyonvédelmi piac kiemelt területeinek.
 

Cégünk vezetői az élet különböző területeiről magukkal hozott tapasztalataikkal és a terepen töltött közel 30 éves múlttal stabil alapot biztosítanak a feladatok precíz végrehajtásának. 
 

Hisszük, hogy a Megrendelők maximális elégedettségét kizárólag a Munkatársaink megbecsülésével és a megfelelő szakmai háttérrel tudjuk csak biztosítani.
 

Büszkék vagyunk arra, hogy rugalmas átszervezésekkel még a pandémia és a háború által okozott rendkívüli gazdasági helyzetben sem kényszerültünk arra, hogy Kollégáink közül ezért bárkit el kelljen bocsájtani. 
 

A felvételt nyert Munkatársainkat megbecsüljük és mindig hosszú távon tervezünk velük.  A kölcsönös elégedettséget mutatja a rendkívül alacsony fluktuáció is. 

                                                               ≈

A 2022 -es munkáink között említhetjük Magyarország legnagyobb ipari beruházásainak biztosítását. A debreceni, nyíregyházi, vagy éppen a kaposvári óriás projektek a komoly megbízói elvárások mellett izgalmas kihívást jelentenek.

                                                                ≈

Az elmúlt időszakban meggyengült a cégek közötti precíz elszámolás fegyelme. Ennek hiányában felerősödött az igény a cégekkel szembeni határozott fellépésre. 
 

Sok olyan felkérést kaptunk, ahol a megegyezés hiányában a bíróság végleges döntéséig szükséges volt fenntartani, átvenni a Megbízóink birtokállapotát. 
 

Mivel minden birtokvita egy rendkívül kényes, összetett feladat, így azokat csakis precíz, mindenre kiterjedő adatgyűjtést követően vállaltuk el és rendkívül fegyelmezett irányítással, képzett szakemberekkel hajtottunk végre. 
 

Büszkén jelenthetjük ki, hogy cégünk minden ilyen megbízást tökéletesen hajtott végre. Az összes megbízásunk a Megrendelőnk javát szolgálta és a jogos érdekeit képviselte. Mediátori közreműködésünk eredményeként, sok esetben még a hosszas bírósági eljárás előtt, mindkét fél számára előnyös és közös megegyezés született.
 

Hasonló módon 100%-os eredményességgel zártunk le az összes kintlévőség kezeléssel kapcsolatos megbízásunkat is.

                                                                ≈

Megtisztelő és nagy felelősséggel járó munkáink között van az évente megrendezésre kerülő Budapest-Bamako Rally rajt rendezvényének több napos lebonyolítása is. 
 

Rendkívül szakmai kihívást jelent egy olyan rendezvényt koordinálni, ahol nagy teljesítményű járművekből és nemzetközi indulókból álló csapatok, szigorú gépátvételét kell megfelelő szinten biztosítani. Ezt követően pedig egy fesztivál hangulatú rajt közvetlen közelében tartózkodó, nagy létszámú érdeklődő tömeg és hozzátartozó biztonságára is kiemelt figyelmet kell fordítani.

                                                               ≈

Kellemes megbízásaink közé tartoznak azok az Önkormányzati rendezvénybiztosítások is, amiket a 2022-es szezonban bonyolítottunk le. Itt olyan kiváló emberek felkérésének tehettünk eleget, akik számára nem csupán megtiszteltetés, de öröm is ellátni a feladatot. 
 

Egy Balaton parti kikötő építés kapcsán végrehajtott területvédelmi feladatoknál külön öröm számunkra, hogy ez a kikötőfejlesztés nem elvesz a tóból, hanem növeli annak vízfelületét.

A legkisebb megbízásainkat is a legnagyobb körültekintéssel látjuk el.

Expect ASAP-ONE Zrt.

  • Facebook
  • Instagram

Az üzeneted el lett küldve!

bottom of page